Scatec er et norsk selskab der tilbyder løsninger indenfor vedvarende energi, og som særligt specialiserer sig i solenergi og solpaneler. Scatec har hovedsæde i Oslo, Norge, og har tilstedeværelse i hele verden, herunder i Europa, USA, Sydafrika og Indien.

I en lidt urelateret vinkel, er Scatec i nyere tid kendt for, at være steder hvor Omikron spredte sig for første gang, under en julefest i november 2021. På trods af at alle deltagere var vaccinerede, og testet før festen, var en enkelt deltager for nyligt hjemvendt fra Sydafrika. Denne deltager endte med at smitte op mod halvdelen af de i alt 120 deltagere til festen.

Vil du gerne vide mere om Scatec, og om Scatec aktier kunne være en god investering, så se meget mere om den historiske aktiekurs på en Scatec aktie her på siden, hvor vi også ser nærmere på, hvordan aktiekursen på en Scatec aktie måske vil udvikle sig fremadrettet.

Historisk aktiekurs på en Scatec aktie

Siden 2018 og frem til januar 2021 var Scatec aktien i en rivende udvikling, med en aktiekurs på en Scatec aktie der steg fra 5 euro i januar 2018, til en aktiekurs på en Scatec på 38 euro da den toppede i januar 2021. Siden da har det dog set anderledes skidt ud.

Aktiekursen på en Scatec aktie er således faldet til en værdi på 8,42 euro i december 2022, og har dermed taget et ordentligt dyk. For at finde en lignende aktiekurs på en Scatec aktie, skal man helt tilbage til januar 2019.

Det store fald skal ikke mindst ses i lyset af, at Scatec har leveret nogle skuffende regnskaber, hvilket har taget hård på aktiekursen på en Scatec aktie. Det store spørgsmål for investorerne er nu, om Scatec aktien har set sine bedste dage, eller om aktiekursen på en Scatec aktie vil begynde at stige igen.

Fremtidsudsigterne for aktiekursen på en Scatec aktie

De skuffende regnskaber som Scatec har leveret de seneste år, har medført en faldende aktiekurs på en Scatec aktie. Der er dog stadig nogle positive tegn for Scatec, som man som investor kan undersøge nærmere, og som potentielt kan give gode afkast i fremtiden.

Scatec leverer således løsninger med vedvarende energi, og befinder sig dermed på det grønne marked. Det grønne marked er i rivende udvikling i disse år, og da den grønne omstilling er kommet for at blive, er dette helt sikkert en udvikling der vil vare ved.

Derfor er der et stort potentiale i de grønne markeder, og i de aktier der tilbyder grønne løsninger. Dette kan være en potentielt stor fordel for Scatec, og for aktiekursen på en Scatec aktie, hvis de kan begynde at levere gode regnskaber og resultater igen.

Tror du på at Scatec kan det, så kan det hurtigt vise sig, at der er rigtig gode investeringer i vente, da aktiekursen på en Scatec aktie hurtigt kan vende, og begynde at stige igen. Undersøg derfor Scatec aktien nærmere, og se om den kunne være interessant for dig at investere i.