Nel er et norsk selskab der står for at producere hydrogen-infrastruktur, ved at producere, lagre og distribuere hydrogen. Nel er et meget stort selskab med en værdi på omkring 40 milliarder norske kroner, og med en omsætning på over 500 millioner norske kroner om året.

Som en af de store norske aktier, er en Nel aktie meget interessant at se nærmere på, og vil du vide mere om selskabet Nel, og om det kunne være en god ide at investere i en Nel aktie, kan du se meget mere her på siden, hvor vi gennemgår den historiske aktiekurs på en Nel aktie, og ser nærmere på fremtidsperspektiverne.

Lyder alt dette som noget du kunne gøre brug af, så læs med videre her på siden, og få mere at vide om selskabet Nel, den historiske aktiekurs på en Nel aktie, og se mere om, hvordan Nel aktiekursen kunne udvikle sig i fremtiden.

Den historiske aktiekurs på en Nel aktie

Den historiske aktiekurs på en Nel aktie var fra 2018 og frem til 2021 i en god udvikling, med en aktiekurs der toppede i januar 2021 på lidt over 3 euro. Siden da har aktiekursen dog været i tilbagegang, og ligger i starten af december i en aktiekurs på en Nel aktie på 1,5 euro.

Der har dermed været tale om et ret massivt fald, og hvor aktiekursen på en Nel aktie er faldet med omkring 50%. Der er gode forklaringer på det store fald, og forklaringen skal findes i, at Nel har satset på en forkert samarbejdspartner på det amerikanske marked.

Således har Nel lagt meget af deres amerikanske eventyr op på, at der skulle leveres løsninger til Nikola Motor Company, der har været igennem en turbulent tid. Dermed ser det samarbejde ud til at være et fejlsats, noget som har kostet dyrt for Nel, og som også har kunne spores i aktiekursen på en Nel aktie.

Det store spørgsmål for selskabet Nel, og for investorerne der har aktier i Nel, om Nel kan få vendt skuden, og om aktiekursen på en Nel aktie vil begynde at stige igen. Om Nel aktier kunne være interessant at se nærmere på, kan du se mere om i det følgende afsnit.

Fremtidsudsigterne for aktiekursen på en Nel aktie

Det kuldsejlede samarbejde med Nikola Motor Company, har ramt selskabet Nel rigtig hårdt, og har også givet udslag i en nedadgående aktiekurs på en Nel aktie. Aktiekursen på en Nel aktie ser dog ud til at have stabiliseret sig, hvilket giver håb for fremtiden.

Nel leverer nogle interessante løsninger med deres hydrogen, og det bliver spændende at se, hvordan dette marked vil udvikle sig i fremtiden. Afgørende for om Nel vil få vendt skuden, er derfor ikke mindst et spørgsmål om, hvorvidt hydrogen vil vinde frem.

Derfor bør du undersøge hydrogen markedet, og se om der er gode tider i vente, for det kunne meget vel betyde, at aktiekursen på en Nel aktie vil begynde at stige igen. Undersøg markedet for hydrogen løsninger nærmere, samt selskabet bag Nel, for at se nærmere på, om Nel aktier kunne være en god investering.